Te-ai aflat în situația în care ți-ai fi dorit ca mașina ta să se teleporteze într-un loc anume? 

Mașina este un bun aproape indispensabil, iar atunci când pleci într-o țară străină e mult mai confortabil să ai mașina ta cu tine, care să te ducă oriunde vrei. Însă drumul lung până în țara respectivă  poate fi destul de obositor atât pentru tine, cât și pentru mașină. 

Există o soluție care să te scape de oboseala produsă de un drum lung și anume, firmele care se ocupă cu transport auto internațional.

De ce transport auto internațional?

Transport auto internațional este cea mai sigură  modalitate de a transporta o mașină dintr-o țară în alta, fără griji. Prin intermediul unei firme de transport profesioniste, mașina ta va ajunge în condiții perfecte și la timp la destinația specificată de tine.

Transportul auto internațional este o soluție excelentă și pentru transportarea în țară a unei mașini achiziționate din străinătate. Sunt din ce în ce mai multe persoane care își doresc să achziționeze mașini rulate din străinătate, astfel că firmele de transport internațional au curse din ce în ce mai dese. 

Care sunt avantajele transportului auto internațional?

1. Mașina ta este în siguranță

Aceasta va fi manipulată de șoferi profesioniști, cu experiență, deci tu nu va trebui să îți faci nicio grijă. În plus vei avea posibilitarea să verifici poziția camioanelor în timp real.

Dacă decizi să ridici mașina de la sediul firmei, trebuie să știi că parcarea în care se află camioanele, mașinile este una supravegheată video și păzită non-stop.

Un alt lucru extrem de important pe care ți-l va oferi firma de transport este faptul că mașina ta va fi asigurată.

transport auto international

2. Economisești timp și bani

Timpul este extrem de important pentru noi toți, iar cu ajutorul firmelor de transport auto internațional vei reuși să economisești timpul pe care l-ai fi petrecut pe drum. Tu vei putea lua avionul, iar mașina va ajunge la destinația pe care tu o alegi în perfectă stare. Așa vei scăpa de oboseala pe care ți-ar fi provocat-o condusul pe un drum lung și de taxele de pe drum.

Iar în situația în care îți dorești o mașină din străinătate, însă drumul până acolo ți se pare unul lung, ai putea colabora cu o firmă de vânzări auto sh, care te va putea ajuta să îți achiziționezi mașina mult dorită. Iar în general aceste firme se ocupă și cu transport auto internațional sau colaborează cu o astfel de firmă și îți vor putea aduce mașina acolo unde îți dorești.

 

3. Reduci gradul de uzură al mașinii

Un drum lung înseamnă kilometrii în plus în bordul mașinii și uzarea anumitor piese.  Dacă alegi ca mașina ta să fie transportată cu platforma dintr-o țară în alta vei reduce gradul de uzură al acesteia.

În cazul achiziționării unei mașini dintr-o țară străină trebuie să știi că nu este indicat să te întrorci cu mașina în țară pe un drum atât de lung, imediat ce ai achiziționat-o. Nu se recomandă ca primul drum pe care îl faci cu aceasta să fie unul de mulți kilometrii, mai ales că încă nu îți ”cunoști” mașina.

Concluzie

Pe lângă avantajele menționate mai sus, mai există unul destul de important și anume, mai puțin stres. Nu vei mai avea grija mașinii sau a condusului și vei scăpa de eventualele situații neplăcute care ar putea apărea în trafic.

Alege transport auto international si masina ta va ajunge cu bine la destinatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *